jump to navigation

Mijn rode laptop is gecrashed! januari 20, 2010

Posted by Marij Sloothaak in Uncategorized.
trackback

Mijn laptop en ik in betere tijden...

Ik heb een laptop. Een rode. Daarnaast heb ik nog twee computers. Een oud bakbeestje thuis, als back-up. En een nieuwe op mijn kantooradres, aan de Keizersgracht. En mijn rode laptop dus. En op alledrie de computers komt dezelfde mail binnen. “Ik zou er gek van worden”, zegt Paul, mijn computerman. Word ik ook. Maar dan wel prettig gestoord. Want ik kan altijd en overal mijn mail terugvinden.
Toegegeven, ik ben een beetje mailverslaafd. Sta ik ergens, in de keuken of onder de douche, en ik hoor het bekende geluidje: ‘POEPOEM!’, dan ren ik meteen naar mijn computer, druipend of niet. Het kan een grote opdracht zijn. Of een mailtje van een lang vergeten aanbidder. Een berichtje van mijn dochter in Valencia. Een optreden voor het koor misschien?

En nu is mijn rode laptop dus gecrashed. Zomaar. Ik had net uitgevonden hoe je foto’s kan bewerken. En toen ging ie op zwart. Net toen ik een walletje onder mijn ogen aan het wegpoetsen was. Meteen straf. Teveel ijdelheid misschien.

Nu bel ik Paul, mijn computerman, helemaal GEK om te vragen wanneer mijn rode laptop klaar is. Want het blijft behelpen, slechts twee computers.

Marij

Reacties»

1. Michel Lukkien - januari 20, 2010

Lieve Marij,

With your way of writing :

” The Race For Quality Needs Only One Laptop ”

Two others just for reading at other places.

2. erna marcus - januari 21, 2010

ik heb een grote computer die al 4 maanden lang wacht tot hij uit zijn coma getild wordt en een laptop voor ondertussen. wel toch voor kerst mijn wederhelft een nieuwe computer met het geheugen van een klein land gegeven – als verrassing, maar nu is hij daar heel blij mee. en op het werk hebben we natuurlijk ook nog van zulke trouwe beestjes. maar die hoeven we niet zelf te repareren of vervangen als ze weer eens na 3 jaar het loodje leggen. ik ben blij dat mensen niet zo snel uit de commisie raken! ik hoop dat de rode laptop het snel weer doet!

3. Leonard - januari 21, 2010

Leuke site en gezellige blog!
Over het duiken bij Madeira moeten we het nog hebben.
Ik hoop, dat Paul je rode labtop weer oppept.
Het is vast beter om je mail niet te vaak te checken…..:-) 😦
Tot gauw!

Groeten, XL


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s