jump to navigation

Lippenstift november 13, 2012

Posted by Marij Sloothaak in Uncategorized.
trackback

Ik had zómaar opeens zin een blogje te schrijven met de titel: LIPPENSTIFT. Ik weet niet waarom. Ik keek rechts op mijn site en zag de namen van ál de blogs die ik de afgelopen jaren heb geschreven. U kunt ze ook nalezen, dan bent u even lekker zoet. Rechts ziet u de maanden. Als u daarop klikt, kunt u zómaar een hele maand van mijn bokkensprongen lezen. Ik vond de meeste titels van mijn blogs best wel leuk. Neem: ‘Scharrel’. Of: ‘De zak.’ Of ‘Geteisem.’  En: ‘Bommelding.’  Best leuk bedacht. Toch?

Maar op d’een of d’andere manier miste ik het woord ‘Lippenstift’. Gek hé? Maar het moest echt. Anders gaat het sissen in mijn hoofd.

Vandaar vandaag een blogje over ‘Lippenstift.’  Het spijt me.

Ik geef het gewoon toe: qua lippenstiften ben ik ronduit koopziek. Hoeveel lippenstiften kan een vrouw met maar twee lippen gebruiken? En ik heb een héleboel lippenstiften. Ik durf ze niet te tellen. Maar ze staan vredig in het gelid in mijn toiletkastje. Rode, roze en oranje. Een enkele paarse.

Ik discrimineer niet in mijn lippenstiften; ze zijn net zo goed van Etos, Max Factor, Hema als van Estée Lauder of Yves Saint Laurent. En ze worden at random gebruikt. Hoewel, favoriet in de categorie rood is die van Estée. Maar die blijft een beetje op mijn tanden zitten. En dat is erg. Ga maar eens pront opgemaakt de deur uit, inclusief foundation en blusher… Een béétje lippenstift op je tanden en je ziet eruit als Margreet Dolman.

Mijn favoriete lippenstift op dit moment is de afgebeelde blauwe. Het is een soort toverstiftje; op de lippen aangebracht kleurt hij roze. Ik heb ook een zwarte; die kleurt bijna paars.

‘Voor volle roze getinte lippen, mét vitaminen’, zegt de verpakking. En de lippenstift blijft de hele dag zitten.Ik heb er meteen zes gekocht via internet.

Zo, nu heb ik lekker een blogje geschreven met als kop: ‘LIPPENSTIFT.’ Niet dat ú er iets wijzer van wordt. Maar ik wel. Want het staat er toch maar: ‘Lippenstift’.’

En nu moet ik hollen. Is de Etos nog open?

http://www.marijsloothaak.nl    Twitter: @Marij11

Reacties»

1. Maud - november 14, 2012

Haha…. lippenstift fetish?
Leuk!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s