jump to navigation

Rosa en het Oerol juni 13, 2015

Posted by Marij Sloothaak in Uncategorized.
trackback

oerolbootDe kranten staan weer vol met enthousiaste artikelen over het Oerol Festival. Daarom even een blog over mijn tripje naar Terschelling het weekend van 22 mei. Mijn dochter Rosa werkt op het Oerol als vrijwilligerscoördinator. Samen met haar collega Annemarie heeft ze de leiding over zo’n 900 vrijwilligers! Daartoe woont ze al maanden op het eiland, om alles van tevoren te regelen en te coördineren. Heerlijk, om op zo’n eiland te wonen. Dacht ik. Ik belde haar wel eens: ‘Morgen wordt het 26 graden!’ Oerol1 ‘Nou, leuk hoor’, zei ze dan. ‘Ik zie er niets van. Wij werken van 9 tot 9.’ Knoerthard werken. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen fantastische tijd heeft daar. Met z’n allen werken voor maar één doel: er een geweldig festival van te maken. En natuurlijk: de tijd van je leven hebben. Op 22 mei besloot ik het ruime sop te kiezen en haar op te zoeken op Terschelling. ‘Hartstikke leuk mam. Er komen ook een paar vriendinnen en er moet een mailing de deur uit naar alle vrijwilligers. Wil je dan helpen?’ Tuurlijk!

Heerlijk zo’n boottrip. Twee uur onderweg over het water in het zonnetje… Al een beetje herboren kwam ik aan. Een heerlijk weekend gehad met mijn dochter. Supertrots op haar. Ik heb geslapen in het huis waar de coördinatoren slapen. Rondgehangen op het leuke Oerol kantoor in het centrum van Terschelling en gekletst met haar collega’s. Lekker spaghetti Bolognaise gegeten die haar vriendinnen voor ons hebben gemaakt. Geholpen met op orde maken van de mailing. En een zalige lange strandwandeling gemaakt met Rosa en haar vriendinnen. oerol2 Nu is het Oerol festival begonnen. Rosa heeft het super druk.

Zelfs geen tijd voor een telefoontje en ook niet voor Facebook. Hoop dat ze niet vergeet de tijd van haar leven te hebben!

Superdruk maar...

Superdruk maar…

Oerolopbouw5oerol

óók de tijd van je leven!

óók de tijd van je leven!

Reacties»

1. Christine Lohman - december 23, 2016

Geweldig leuk om te lezen zeg!
Doen jullie goed!
En nu is ze een maand naar Bali.
Das een mooi eiland.
Mooi leven, mooie kerst en oud en nieuw.
Voor jullie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s