jump to navigation

Mijn nieuwe boek: ‘Op Goochelavontuur!’ augustus 24, 2015

Posted by Marij Sloothaak in kinderen, Kunst.
trackback

De Sterrenkamer

Vandaag de laatste hand gelegd aan de drukproef van: ‘Op goochelavontuur met de Magic Family Kazàn.’

Wat is er leuker dan je eigen fantasie uitgebeeld en verwerkt te zien in een prachtig manuscript. Met fantastische illustraties van Richard van de Pol, vormgegeven door CO2 premedia. En uitgegeven door Karakter Uitgevers.

Op goochelavontuur met de Magic Family

Op goochelavontuur met de Magic Family is het tweede deel in een spannende boekenserie, waarin coryfeeën, ieder specialist in hun eigen vak kinderen ‘in de keuken’ laten kijken.
Op een heldere sterrennacht zit de familie Kazàn rustig naar de sterren te kijken. Dan zien ze een ster vallen. ‘Há’, zegt Renzo: ‘Doe een wens! Gauw!’ Alle vijf doen ze stijf hun ogen dicht. En wensen… en wensen… Dan valt er nóg een ster, en nóg een. In totaal vallen er 7 sterren! Is dit toeval? Dan blijkt dat het gevaarlijke sterrenbeeld Draco de sterren heeft laten vallen. Als het helemaal donker is op aarde, zal híj heersen! Dit laat de familie Kazàn niet op zich zitten. De sterren moeten teruggevonden worden! Via een regenboog komen ze in een hemelse Sterrenkamer. In deze Sterrenkamer bevinden zich vijf spiegels. Door die spiegels komen Hans, Mara, Oscar, Renzo en Steven en de twee duiven Parel en Moer steeds in een andere magische wereld. In een Oosterse wereld. In een onderwaterwereld. In een dampige grot… en in een echt sprookjesboek waar ze struikelen over de punten en komma’s en o.a. Roodkapje , Klein Duimpje en de Gelaarsde Kat tegen het lijf lopen! Op jacht naar de 7 sterren. En altijd voelen ze de hete adem van Draco in hun nek! Het spannende, en ook komische sprookje wordt gelardeerd met wetenswaardigheden over goochelen. En afgesloten met 15 échte magische trucs van de familie Kazàn!
Mara is de haai te slim af!

Mara is de haai te slim af!

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s